honda bf 8

honda_bf_8De BF8 heeft haar reputatie gevestigd op basis van superieure betrouwbaarheid en laag brandstofverbruik. Dankzij de combinatie van snel reagerend, betrouwbaar en zuinig vermogen in een lichtgewicht geheel, geeft deze buitenboordmotor, volledige voldoening. De BF8 is perfect voor gebruik op opblaasboten, ribs en hulpboten, en is eenvoudig te vervoeren dankzij handige inklapbare handgrepen.

Zoals bij alle Honda-buitenboordmotoren het geval is, betekent de 4-takttechnologie eenvoudig starten, geluidsarm gebruik en lage uitstoot. De BF8 verbruikt zeer weinig brandstof en de onderhoudskosten zijn laag.

Kenmerken: Honda marine

  • Eenvoudig te vervoeren
  • EfficiĆ«nte 4-bladsschroef voor maximaal vermogen
  • Hoog oplaadvermogen
  • Viervoudige corrosie bescherming
  • Meegeleverde 12 liter brandstoftank
diabetes risks diabetes symptomsdiabetes

Comments are closed.